Servicii

RADIOLOGIE

RADIOLOGIE
Radiografiile dentare SUNT NECESARE PENTRU A STABILI UN DIAGNOSTIC DENTAR CORECT SI COMPLET. Radiografia retroalveolara periapicala Radiografia retroalveolara (periapicala) este cea mai simpla, cea mai recomandata si cea mai ieftina investigatie radiologica. Imaginea radiologica obtinuta evidentiaza 2-3 dinti alaturati de pe o arcada dentara (maxilar sau mandibula). Radiografia panoramica (ortopantomograma) Radiografia panoramica ofera o imagine de ansamblu care ajuta la stabilirea unui diagnostic corect si la efectuarea unei lucrari potrivite fiecarei situatii in parte.

ENDODONTIE

ENDODOTOLOGIE
Tratamentul endodontic presupune eliminarea ţesutului infectat din canalele radiculare şi obturarea (umplerea) acestora cu materiale speciale, care asigură sigilarea şi împiedică reapariţia infecţiei. Cu ajutorul instrumentarului modern se realizează o lărgire accentuată a canalului şi astfel o curăţare net superioară, iar cu noile materiale de sigilare se obţine o obturație de canal perfect etanşă. Lungimea canalului este măsurată electronic

IMPLANTOLOGIE​

IMPLANTOLOGIE

IMPLANTOLOGIE​

Implantologia este o specialitate chirurgicala care are rolul de a inlocui dintii lipsa sau grav deteriorati, in conditii de siguranta.
Dintii lipsa pot afecta pe de-o parte modul in care o persoana mananca, vorbeste sau arata iar pe de alta parte pot compromite sanatatea generala a cavitatii bucale a unei persoane, determinand o suprasolicitare crescuta a dintilor vecini si permitand structurii osoase de sustinere sa se deterioreze.
Un implant dentar are aceeasi functie ca radacina unui dinte natural, oferind sprijin solid pentru un nou dinte. Primul pas in implantologie este inserarea implantului. Implanturile dentare sunt concepute pentru a mima structura radacinii dintilor naturali. Acestea sunt in asa fel asezate, direct in maxilarul pacientului, incat sa ofere un suport stabil si sigur pentru dintii inlocuitori.

ODONTOLOGIE

Odontologia
Odontologia este specialitatea stomatologica ce trateaza lezunile carioase si cele datorate uzurii dentare ( leziuni necarioase) – fracturi, distrofii. Tratamentele odontologice cuprind o varietate de manopere ce amelioreaza si chiar vindeca diversele suferinte ale dintilor, de la carii simple până la carii complicate prin folosirea unor materiale estetice si a unor tehnici de ultima generatie, toate acestea contribuind la obtinerea unui rezultat estetic satisfacator pentru pacient.

ESTETICA DENTARA

Statica Dentara
Estetica dentară este un domeniu al stomatologiei care se ocupă de aspectul dinților și de îmbunătățirea aspectului vizual al zâmbetului. Scopul procedurilor de estetică dentară este de a merge dincolo de restabili funcția de bază a dinților, încercând să obțină rezultatul ideal în conformitate cu idealurile de frumusețe ale pacientului. În cosmetica dentară, accentul se pune pe artă și talent, nu doar pe știință și tehnică.

ORTODONTIE

Ortodontia

ORTODONTIE

Ortodontia este ramura stomatologiei care se ocupa cu indreptarea si corectarea pozitiei dintilor. Orice tratament ortodontic incepe cu efectuarea unei consultatii si intocmirea planului de tratament de catre medicul ortodont. In functie de situatia existenta la nivelul arcadelor dentare, pacientul va purta un aparat ortodontic, fie fix, fie mobil. Aparatul ortodontic fix este format din braketi metalici sau fizionomici, care se lipesc pe dinti si dintr-un arc metalic care ii uneste cu scopul de a-i alinia corect. Acest tip de aparat este indicat dupa eruptia dintiilor definitiv. Aparatul ortodontic mobil, se prezinta sub forma unei placute de acrilat cu surub ortodontic si mici crosete metalice, se aplica copiilor cu varsta intre 7 – 10 ani.

PEDODONTIE

PEDODONTIE
Pedodontia sau stomatologia pediatrica este ramura stomatologiei specializata in prevenirea, diagnosticarea si tratamentul dintilor la copiii cu varsta sub 16 ani.

PROTETICA

Protetica
Protetica dentară este ramura stomatologiei care se ocupă cu restaurarea morfo-funcţională şi estetică a arcadelor dentare cu ajutorul unor proteze fixe – coroane, punţi, proteze mobile – proteze parţiale acrilice sau elastice, proteze scheletate, proteze totale sau proteze pe implanturi.
Sunati-ne

+40 722 651 854

Adresa noastra

Strada Caporal Mușat 2,
Voluntari, Romania

Orar

Luni - Vineri 10:00 - 19:00
Sâmbătă cu programare

Scroll to Top
Scroll to Top